Jak na malý penis


Nafukovací panna a nafukovací panák

29.07.2013 17:18

Nafukovací pannaNafukovací panna a nafukovací panák jsou dokonalou erotickou pomůckou jak pro muže, tak i pro ženy. Nafukovací panna je obvykle v životní velikosti v realistickém provedení se třemi otvory pro uspokojení. Nafukovací panny jsou na internetu v pestrém výběru, ale každé se od sebe liší. Některé nafukovací panny mají míně otvorů, jiný vzhled, jiná velikost prsou a další. Nafukovací panna je oproti umělé vagíně v životní velikosti a na prví pohled vypadá jako živá milenka.

Nafukovací panák je něco podobného jako nafukovací panna, ale liší se tím, že nafukovací panák je vytvořen v mužském provedení a místo vaginálního otvoru disponuje penisem o velikosti cca 18 cm, který se dá buď pořídit vibrační nebo nevibrační. Nafukovací panák je živější než vibrátor pro ženy.

Nafukovací panna a nafukovací panák nejsou pouze masturbační pomůcky, ale mnohdy jsou zakupovány jako vtipný dárek na narozeni nebo na rozlučku se svobodou. Nafukovací panny mají mnoho využítí, také i jako partner do postele s Vaším reálným partnerem na kterého nebude žárlit.

—————

Zpět